De Rotterdamse formatie Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands.
Ook buiten de grenzen, o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland traden zij reeds met veel succes op.

Foto vanuit de Lucht van Luchtig festijn. ( foto Nikki Boodt) 

Op vrijdag 17 augustus 2018 zal er in de ring 604 a een heus lucht festijn plaats vinden met springkussen stormbanen glijbanen en speelkussen zijn voor jong en oud ! ( van 13.00 tot 17.00 ) 

 

Op zaterdag 18 augustus zullen er dezelfde springkussen stormbanen glijbanen en speelkussen zijn MAAR ook gaan we weer Back to the Fifties dus we hebben( en we zijn hier echt heel blij mee )  LIve muziek van een echte ouderwetse rock and roll band. De voetjes mogen weer van de vloer of blijft u liever zitten op het terras? 

Geopend van 13.00 tot 17.00 

 

 

Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies'  en Americana bands.
Ook buiten de grenzen, o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland, traden zij reeds met veel succes op.

Een optreden van Of Course is een trip door de geschiedenis van de popmuziek,van eind jaren 50 t/m de jaren 80.
Zij beschikken over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van de diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek; van Foxtrot tot Jive, aangevuld met Rock & Roll, Country (line-dance), Sixties, Seventies en Eighties klassiekers.
Kortom; voor elk wat wils