Zomerfeest in Pernis 

Op zaterdag 26 mei Zomerfeest in Pernis

Op Zaterdag 26 mei om 14.00 gaat het zomerfeest op het Arie den Arendplein van start.

Verenigingen, commissies, winkeliers, stichtingen, oftewel iedereen die met Pernis verbonden is mag zich op het Zomerfeest presenteren. Wilt u een marktkraam? ...wilt u uw vereniging, stichting ,commissie,winkel presenteren bv dmv een leuke workshop, demonstratie,verkoop of heeft u een ander idee neem dan contact met ons op.U bent van harte welkom! Ons email adres is commissie.h.pernis@live.nl  (reageren tot uiterlijk 1 mei ivm planning)

Hou zaterdag 26 mei maar vrij want ze komen weer naar Pernis "De Wannebiezz".De vorige keer was Dave Van Der Wal een goede vervanger voor de zieke "Rocco di Cabrio" 
Maar dit keer te zien en te horen,de gehele middag, op zaterdag 26 mei in de originele bezetting op het Arie den Arend plein in Pernis

"de Wannebiezz". 
Hou onze facebook site in de gaten want we zullen dit keer maar liefst 10 meet en greetz via facebook gaan verloten! https://www.facebook.com/commissiehpernis/
Kijk ook eens bij onze andere evenementen welke wij voor Pernis organiseren.

Ps wilt u sponsoren ...heel graag! Neemt u dan contact op met ons commissie.h.pernis@live.nl 

 

 

Zomerfeest 2018 zaterdag 26 mei 

We gaan op herhaling ...helaas was op Energiek 2018 Rocco geveld door een fikse griep ( oa geen stem) Dave van der Wal was natuurlijk een goede vervanger MAAR wij van commissie.h.pernis vinden natuurlijk ook dat Rocco het plaatje "Wannebiezz" pas echt compleet maakt dus op het zomer feest ...DE Wannebiezz.

Op zaterdag 26 mei is er voor iedereen wat te beleven .Ben jij een stoere jongen of meid...laat je eigen dan 7 meter de lucht in schieten! 

Of laat jij je eigen liever (niet) omver zwiepen kom dan zeker even langs 

Voor de kleintjes zijn er springkussens en komt om 16.15 Clown Kim met ons mee feesten.

Vanaf 15.00 tot 17.00 is er gratis popcorn en suikerspin op te halen (bij inlevering van je ticket welke je op school krijgt) 

Adresgegevens:

Commissie.H.Pernis 
postadres Vlielanderstraat 12

3195VN Pernis Rotterdam

email : Commissie.h.pernis@live.nl

We zijn er uit  ...hou zaterdag 26 mei maar vrij ....want het leven is mooi!

 foto van de poster is gemaakt door Stephanie Teer 

Voor stichting plan voor Nathan organiseert Bikers for special rides een meeting . Auto's en Motoren rijden speciaal voor plan voor Nathan.

Foto's gemaakt door Dirk van Doorn 

Foto's gemaakt door Steef0406 fotografie