Hoe het is begonnen ......

Wij zijn in 2008 begonnen voor de grap om achter ons huis een haunted house te maken ...in 2010 kwam er een tv ploeg om opnames te maken van ons haunted house ( man bijt hond) en toen was voor ons het hek van de dam...Vanaf dat jaar zijn we groter gegaan en tot heden aan toe vieren we Halloween nog steeds!Niet meer achter het huis maar in een grote tent op ons eigen terrein aan de Ring 604 a in Pernis 

Het is zelfs uitgebreid ( dit jaar voor de 4de keer) met een trick or treat route voor de kleintjes van Pernis. Ze gaan langs de deuren, 50 snoephuizen doen mee, en halen het snoep op wat onze commissie.h.pernis bij de snoephuizen heeft gebracht. Wij werken enkel met ingepakt snoep ( soms ook appels of manderijnen worden er gegeven) Ook de straten waar de kinderen snoep ophalen doen mee met versieren en er zijn ook straten oa de Murraystraat in Pernis waar ieder jaar ook een heus haunted house word neergezet.Wij zijn alle mensen zeer dankbaar voor hun inzet. Want door hun inzet kunnen we samen iets leuks organiseren voor Pernis.

In de loop der jaren zijn er heel wat feesten bijgekomen. Voor Pernis organiseerden wij oa : 

Voor de basisscholen van pernis : Het ridderspektakel, woeste wilde westen en het Circus

de evenementen  : Winterfair(3x),Summerfair,(2x),Halloween (8x),trick or treat (3x),Burendag (7x),Nieuwjaarsfeest Energiek 2018,Sprookjes optocht/disco (3x),Seniorenshow(3x) Sinterklaasfeest(2x),Lief en leed, voorlezen aan kinderen en ouderen.Op kerstochtend met paard en arreslee ( met obk) de mensen wakker maken ( 3x) 

Wij zijn ook actief buiten pernis met onze mascotte poppen, sprookjes figuren en in allerlei andere kostuums . ( oa  als paashaas, kerstman kerstvrouw ,sinterklaas en zijn knechten)Dit doen wij enkel om inkomsten te genereren voor onze evenementen op pernis.( wisselwerking...wij krijgen spullen en/of diensten ervoor terug of goedkoper )